Du er her. aabenraajagtforening.dk > Login for medlemmer

Medlemslogin

Medlemmer kan, hvis ønsket, få adgang til interne ting der ikke er målrettet og tilgængelige for offentligheden, fx Fotogalleri, referater fra generalforsamlingerne, Følg med i bukkejagten, kort over jagtreviret, jagthistorier.

dvs du kan se menu punkterne Fotogalleri, og undermenuerne referater, under Generalforsamling og de menupunkter som ovenstående når du er logget ind.

Bestyrelsen har ligeledes adgang til referater fra bestyrelsesmøder mv. og menupunktet kan også kun ses når der er logget ind som bestyrelsesmedlem.

Login her: pegende_finger.gif

Medlemmer vil kunne blive oprettet med et personligt login efter anmodning til webmaster.

Oplysninger der skal sendes:

fulde navn - Adresse - Postnr. og By - medlemsnummer - mailadresse - mobilnummer. skriv "medlemslogin" i emnefeltet.

Medlemmer der anmoder om personligt login vil få det tilsendt via mail, brugernavn og kodeord vil ikke kunne ændres senere.