Du er her. aabenraajagtforening.dk > Aktiviteter & Tilmeldinger > Bukkejagt

Bukkejagt Vilkår

Tilmelding til årets bukkejagt 2020

Mobilepay betalingsnummer: 30311

TILMELDING FOREGÅR TIL MORTEN SPARVATH PÅ SMS ELLER TLF EFTER KL 16: 30422494 ELLER sparvath13@outlook.dk

SENESTE TILMELDING TIL BUKKEJAGT ER DEN 14.2.2020

Deltager prisen når du er udtrukket er    700,00 kr.    som betales senest 1. Maj.

Prisen for en skudt buk er 500,00 kr.

Der udtrækkes 9 personer.

Bestyrelsen udarbejder en turnus plan og orienterer dem der er blevet udtrukket.

Læs alle vilkår og betingelser her:

Kun medlemmer af Aabenraa Jagtforening, med gyldigt jagttegn og våbentilladelse, kan deltage i bukkejagten på jagtreviret i Bodum.

Bukkejagten foregår fra d. 16. maj til d. 15. juli og der må jages fra solopgang til solnedgang.

Der kan deltage 9 jægere i bukkejagten.

De 9 jægere findes ved lodtrækning blandt de rettidig tilmeldte.

De der  udtrækkes til bukkejagten, samt medlemmer på venteliste, skal inden bukkejagten, møde op på en af indskydningsdagene i April på Søgård banen, evt. indskyde sin riffel, og skyde til bukkeskive (efter samme regler som til riffelprøven) og skydningen skal registreres og godkendes af foreningens riffelinstruktører.

Bukkekort, turnusliste og kort over reviret udleveres på arbejdsdagen.

Manglende betaling resulterer i udelukkelse fra jagten.

Adgang til jagten erhverves først når:

De udtrukne jægere har indbetalt deltager gebyret.

De udtrukne jægere har modtaget turnusliste, kort over zoner samt Bukkekort som kun udleveres på arbejdsdagen.

[Turnus plan for jagtdage, i hver af de 3 områder/zoner, udarbejdes af bestyrelsen.]

Vilkår iøvrigt

Jægere der skyder en buk udgår af jagten i resten af perioden.

Jægere der skyder en buk kan ikke deltage i bukkejagten i det efterfølgende års bukkejagt.

Prisen for en skudt buk er 500.00 kr. uanset størrelse og opsats.

Alle skud til vildt samt tilkald/brug af sweisshund skal meddeles til Morten Sparvath

Skudt buk og billede samt område skal meddeles til Morten Sparvath på 30 42 24 94 eller sparvath13@outlook.dk

Opsats SKAL fremvises på næstkommende generalforsamling.

Knæk og Bræk