Du er her. aabenraajagtforening.dk > Aktiviteter & Tilmeldinger > Bukkejagt

De udtrukne bukkejægere for 2018 er:

Henning Jensen
Morten Edemann-Nielsen
Morten sparvath
Flemming sørensen
LEDIG
Svend B. Olesen
Malene Nielsen
Ole Ryberg
Per Kristensen
Steffan Holm
Jens Peter Byllemos
John Andersen

Mail med besked om udtrækningen er sendt til ovenstående.

På venteliste er: ingen pt

Bukkejagt Vilkår

Tilmelding til årets bukkejagt kan kun foretages via

tilmeldings-formularen nederst på siden her...

Tilmelding start: December

TILMELDING SLUT SØNDAG D. 18. FEBRUAR

Mobilepay betalingsnummer: 30311

Lodtrækningen til bukkejagten foretages på generalforsamlingen ultimo februar måned.

De der bliver udtrukket og er fremmødt på generalforsamlingen ved så allerede i februar måned at bukkejagten er sikret.

Deltager prisen når du er udtrukket er    700,00 kr.    som betales senest 1. april.

Prisen for en skudt buk er 500,00 kr.

Der udtrækkes 12 personer.

Bestyrelsen udarbejder en turnus plan og orienterer dem der er blevet udtrukket.

Læs alle vilkår og betingelser her:

Kun medlemmer af Aabenraa Jagtforening, med gyldigt jagttegn og våbentilladelse, kan deltage i bukkejagten på jagtreviret i Bodum.

Bukkejagten foregår fra d. 16. maj til d. 15. juli og der må jages fra solopgang til solnedgang.

Der kan deltage 12 jægere i bukkejagten.

De 12 jægere findes ved lodtrækning blandt de tilmeldte.

De der  udtrækkes til bukkejagten, samt medlemmer på venteliste, skal inden bukkejagten, møde op på en af indskydningsdagene på Søgård banen, evt. indskyde sin riffel, og skyde til bukkeskive (efter samme regler som til riffelprøven) og skydningen skal registreres og godkendes af foreningens riffelinstruktører.

Bukkekort, turnusliste og kort over reviret udleveres på skydebanen når din skydning til bukkeskive er blevet registreret og godkendt af riffelinstruktørerne.

Udtrukne jægere betaler deltager gebyret på 700 ,00 kr. inden udgangen af februar.

Manglende betaling resulterer i udelukkelse fra jagten.

Adgang til jagten erhverves først når:

De udtrukne jægere har indbetalt deltager gebyret.

De udtrukne jægere har modtaget turnusliste, kort over zoner samt Bukkekort som kun udleveres efter skydning på riffelbanen.

[Turnus plan for jagtdage, i hver af de 3 områder/zoner, udarbejdes af bestyrelsen.]

Vilkår iøvrigt

Jægere der skyder en buk udgår af jagten i resten af perioden.

Jægere der skyder en buk kan ikke deltage i bukkejagten i det efterfølgende års bukkejagt.

Prisen for en skudt buk er 500.00 kr. uanset størrelse og opsats.

Alle skud til vildt samt tilkald/brug af sweisshund skal meddeles til bestyrelsen.

Skudt buk og billede skal meddeles til formanden/bestyrelsen til registrering.

Opsats fremvises på næstkommende generalforsamling.

Knæk og Bræk

Tilmeldingsformular Bukkejagt